MOTOR TAKOZU

grandgrand

Asfalt Kurutucu
15 Haz 2018
58
-7
520
Arkadaşlar merhaba aracımın alt tarafından ses gelmesi üzerine aracı servise götürdük 3,4 gün serviste yattı en sonunda MOTOR TAKOZU HAFİF EĞİLMİŞ ŞASEYE VURUYOR SES ONDAN OLUYOR DENİLDİ
Servis görevlisine sordum önemli bir şey mi hayır önemli değil ufak bir şey dedi sizinde görüşünüzü almak isterim bu konuda ?

Sizce basit bir şey mi bu olay yoksa önemlimi ?
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: FurkanKarka

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
17,998
7
51,297
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
O hafif eğrilmiş takoz bugün tık tık vurur, yarın öbürgün motor kulağı koparsa asıl o zaman çok baş ağrıtır. Öncesinde de yaptırmazsanız artan titreşim nedeniyle avans ayarının bozulma ihtimali olur ki iyi usta bulamazsanız arabadan soğutan bir şeydir. Yine titreşim nedeniyle V kayışının gergi kasnağının bozulması da (ben bunu yaşadım) ihtimaller dahilindedir. Aklıma şu an gelmeyen kaputta başka hareketli parçaları bozabilir. Tüm bunların dışında limitlerde arabanın dengesini hafifçe bozması da bonus etkidir.

Motor takozu değişiminin çok ciddi bir maliyeti yoktur. Değiştirmenizi öneririm.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım