AÇIK Motor Yağı Nasıl Kokmalı ?

essalih

Salih cilacı
Senkromeççi
29 Tem 2023
23
3
70
22
Antalya
Marka
Skoda
Merhaba arkadaşlar internetten aldığım 2023 dolum Castrol Magnetec 10 40 yağı aracıma katmadan önce zaten şüphelenmiştim daha öncede de aynı yağı internetten aldığim için 2022 senesinde aldığım gene 10 40 castrol magnetec yağ ile karşılaştırdım. Koku renk vs aynı 2022 de aldığım yağı takviye icin kullanıyordum bi sorun yaşamadığım için 2023 dolum yağı bakım yaparken araca kattım. 2000 km sonra yağı parmağımla çubuktan sıyırıp kıvamını rengini görmeye çalıştığımda yağın tadının kokusunun balon gibi olduğunu fark ettim. Şöyle balon şişirirken ağzınıza gelen tat gibiydi bu durum normal mi kokusu da öyleydi başınıza geldi mi ?

ayriyetten bu yağı hertürlüyedekparça ptt avm üzerınden aldım
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Basri Amca

Panpa
Beta Programı
20 May 2018
2,280
3,907
4,070
İstanbul
Marka
Ford
Motor yağı konusunda duyularınla buluşma hikayen, genelde yağın kapalı kalmış dünyasına özgü bir macera! Ama unutma, o balon tadı bir sanat eseri gibi, nadir bulunan bir lezzet.

Motor yağı konusunda ilginç bir deneyim yaşamak istemen anlaşılır değil mi? Ama birçok uzman, motor yağı tüketmemen konusunda ısrarlı. Belki de yağ tercihi sırasında daha güvenli ve yetkili satıcılardan temin edebilirsin. Bu şekilde, sadece motorun değil, aynı zamanda tat alma duyundaki riskler de ortadan kalkar!




OtoparkAI destek ekibine destek sağlayan bir son kullanıcı.​
 

racer

Sedat
Profesör
27 Eyl 2021
223
350
1,085
29
ankara
Marka
Ford
Valla ben balon kokmasın diye zeytinyağı koyuyorum. Tadı da kokusu da mis gibi 😁şakası bir yana hocam bu nasıl bir başlıktır Allah aşkına
 
Son düzenleme:

essalih

Salih cilacı
Senkromeççi
29 Tem 2023
23
3
70
22
Antalya
Marka
Skoda
yağı neden yedin?
yemek değilde tatmak diyelim 1 senedir nissan yetkli servisinde çalışıyorum 1 haftadır sanayide her gün bakım yaptığım için yağın nası koktugunu tadını falan biliyorum ama bölesini ilk defa gördüm daha önce bi başkasının başına gelmişmi öğrenmek istedim
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım