Otopratik Servis Deneyimi ve Mağduriyet

yenice

Profesör
10 Eki 2018
135
120
1,185
Site otoparkında bir aracın ön tamponuma sürtmesi sonucu sürten şahıs otopratikte yaptıralım dedi ben de kırmadım. Tampon boyandıktan 3 ay kadar sonra vernik atmaları başladı. Birkaç ay daha geçti tamponun yarısında vernik kalmadı.

Göstermek için gittim, boyayan ustadan buna benzer şikayetler aldıklarını, boya kuruduktan sonra vernik attığı için bu problemin olduğunu kendi aralarında konuştular ve telafi edeceklerini söylediler. Aracı tekrar boyatmaya bıraktım. Teslim aldıktan 1 gün sonra far yıkamanın çalıştığını ama su atmadığını fark ettim. Çünkü çalışınca araç içindeyken net belli oluyor. Yine gittim gösterdim, aracı 1 gün bırakın bir kontrol edelim dediler.

Aracı götürdüm, 5 dk sonra gelip bu araç geldiğinde önce abi senin farlar çalışmıyor dediler :) Far sensörü otomatikte aydınlık ortamda nasıl çalışsın ki? Dedim ben nereye düştüm. Far yıkamayı bozduklarına dua edecek duruma geldim bunu duyunca. Sonra da far yıkama motoru arızalıydı biz tespit etmiştik dediler. O kadar eminim ki aracın tamponu boyanmadan 1 gün önce çalıştığına. Baktım hatalarını kabul etmeyecekler, başka bir servise gittim, tamponu sökerken baktık ki far yıkama su bağlantı girişlerini kırmışlar, tamponu söküp takarken. Far yıkama motoru sağlammış yani. 3350TL ödeyip 2 far yıkama fıskiyelerini değiştirdim.

O esnada video çektim, Otopratik'teki ilgilenen kişiye gönderdim. Motor arızalı dediniz sağlammış. Far yıkama su bağlantısı kırmışsınız dedim. Adam hala kabul etmiyor.

Kesinlikle uzak durun. Personeli eğitimsiz ve bilgisiz.
 
Son düzenleme:

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,237
45,840
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Geçmiş olsun hocam.

Kusura bakmayın ama sizde de hata varmış. Bildiğiniz, güvendiğiniz bir usta - özel servis veya direkt yetkili servise gidecektiniz. Bu devirde iki civata sökebilen herkes bu sektöre girebiliyor. Bunca yıldır ben yetkili servisten şaşmam. En iyi ustaların onlarda olmadığını biliyorum ama yapılan işçiliğin de takılan parçanın da garantisi vardır. Resmi olarak muhatabınız vardır. Dışarıda yaptırılan işlerde çoğunlukla mağdur olan müşteri oluyor. Umarım bir daha başınıza gelmez ama eğer yine böyle küçük - büyük fark etmeden bir kaza yaşarsanız tutanağı tutun ve direkt yetkili servise götürün. Sigortadan halledilsin araç.
 
Son düzenleme:

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,037
7
51,371
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Bu kadarıyla geçmiş olsun.
Otopratik'e ben de bir lastik değişim işlemi için başvuracaktım. Daha başvuru sürecinde aklıma yatmayan türlü türlü olaylar oldu şimdi hatırlamadığım, internetten aldığım lastiği gidip başka bir lastikçide monte ettirmiştim. Genel bir durumları var demek ki...
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım