babayimben

Enes
Panpa
4 Eki 2018
843
1,751
2,520
47
İstanbul
Marka
Mercedes
Merhabalar,

Eşim için 1.0 TSI DSG yeni kasa polo alacağım muhtemelen. Gittik gördük, beğendi, araştırma aşamasındayım. Konuyu açma sebebim ise hangi sene, hangi donanım alınmalı, sıfır mı, 2.el mi mantıklı, pek karar veremedim.
0 km comfort teklif aldım, 110a veriyorlar (pazarlıksız) 2019 modeli. (opak beyaz)
2019'larda ekstra dijital klima, app-connect, büyük ekran varmış.
Büyük ekran ve app-connect kendisini cezbeden donanımlardan olduğu için, bu şekilde almamız gerekecek.

Şimdi gelelim kafamı karıştıran sorulara, yukarıda yazdığım sıfır araçta 4 hava yastığı varmış. 2.ellere bakınca hangi senede hangi modelde kaç hava yastığı var çözemedim.
İkinci soru da app-connect var artık 2019'larda dedi satış temsilcisi, bundan önceki modellerde yok muydu anlamına geliyor bu?
Sıfır verdikleri comfort fiyatına 2018 2.el highline alınıyor düşük km.de, ama sanırım 2 hava yastığı standart? Ayrıca evet highline pakette ekran geniş ama app-connect var mı çözemedim?
Ne dersiniz mantıklı olan nedir.
Polo (genel olarak vag grubu) hiç bilmediğim bir alan, yardımları bekliyorum :D
 

petrich

Profesör
7 Eyl 2016
536
880
1,820
İzmit
Marka
Mazda
Konu açılırken hangi arabayı almalıyım diye sorulmamış, araba belli donanım konusunda kafam karışık denmiş. 100 bin liraya polo, clio, duster mı olur algısını geçmek lazım 2015 yılında 83 bin liraya aldığımız mazda3 yaklaşık 28 bin euro yapıyordu şuan 2019 mazda3 te 28bin euro civarı ama bunun karşılığı 180 bin lira civarı.. Senin şuan ki 100 bin liran 2-3 yıl önceki 100 bin lira değil...
 

tersiyer

Profesör
8 Eyl 2016
583
477
1,570
İstanbul
@babayimben in aracı nedir bilen var mı?forumdaki en heyecan verici araçlardan biri.forumda bir evomuz var ,bi yağ yakan polo gti ,bi evo toplama arifesinde nissan 200sx bide 5.35 d.inanın bana @babayimben de bende kendi bmwlerimize 100 er bin lira vermedik.burda ise eşlerimize içlerine sinicek tipini beğendikleri bir arabadan bahsediyoruz.ve @babayimben en baştan beri en az 6 hava yastıklı olan 2019 model bakıyor.2018 model iki hava yastıklı versiyonu alan ise benim.burda amaç eşlerimizin içine hangisi sinerse o.o kadar yerden yere vurdunuz ama ikinci eli bile para eden bir araba ve konumuz bu değil.sorulan soru hangi paketini alayım.kendi hastanemde arabasını satmaya çalışan bi abinin 2017 cosmo dizel otomatik insignia 110 zor ederken(d segmenti bir araba) benim ikinci ele bile 102 bin teklif var.
Bu forumda bu aşağılamaları yaşıyoruz.bir kerede arabayı çalıştırıp turbo ısınsın diye bekliyorum diye @bt ye sorduğumda başka bir densiz arkadaş sabahları arabayı salak salak ısıtan insanlar görüyorum diyor bunların çoğu sosyal medya zorbalığı.yüzyüze konuşmuyoruz samimi bir ortam olsa bile kişilerin tercihlerini sert yargılamayın lütfen.ben şahsen kendim polo aldığım ilk günden beri forumda yerden yere vuruyorum ve polo sahibi olmama rağmen vag hater olarak tanımlanıyorum.ayrıca arabamı satışa çıkarttım buda aldığım tekliflerden biriEkli dosyayı görüntüle 18193
O abi ya satmayı bilmiyor ya da arabasında sorun var, ben 2016 modeli için 120 bin lirayı 3 defa geri çevirdim.
 

Sirius

Panpa
18 Eyl 2016
1,768
7,816
4,420
Marka
Volkswagen
Abi insanın içine sindirmiyorsunuz bir türlü ya her VW konusunda sürekli bir laf atma çabası gına geldi artık. Bizlerde görüyoruz, eleştiriyoruz burada arabanın eksiklerini vs. tercih yaparken pek çok şey göz önünde bulunduruluyor. Burada da alınacak kişi eşi olduğu için onun hoşuna gidecek bir araç olması öncelikli 100k verince gidip S klass da alınabiliyor biz de biliyoruz bu paraları hak etmediğini B segment bir aracın.
 

M.Shadows

Kaan
Panpa
Destekçi
14 Şub 2018
2,027
3
4,918
4,270
24
Highway to Hell
Marka
Hyundai
Abi insanın içine sindirmiyorsunuz bir türlü ya her VW konusunda sürekli bir laf atma çabası gına geldi artık. Bizlerde görüyoruz, eleştiriyoruz burada arabanın eksiklerini vs. tercih yaparken pek çok şey göz önünde bulunduruluyor. Burada da alınacak kişi eşi olduğu için onun hoşuna gidecek bir araç olması öncelikli 100k verince gidip S klass da alınabiliyor biz de biliyoruz bu paraları hak etmediğini B segment bir aracın.


burada eleştiri yönü polodan daha çok distribütörüne yönelik olmuş,kimse niye poloda karar kıldın diye bir şey söylememiş,kaldı ki distribütörü de laf söylenmeyecek gibi değil.rezil bir şirket doğuş kimse kusura bakmasın.
 

Mertcan

Profesör
8 Eyl 2016
1,731
892
1,920
İstanbul
Marka
Volkswagen
Kendi yorumumu açıklayım yerden yere vurmuyorum. Polo güzel bir araç rakiplerine göre ama eksileri de çok şahsen güvenlik açısından arkaların kampana olması iki hava yastığı olması negatif bir şey volkswagen'in 2019 listesine baktım onda da iki hava yastığı gösteriyor bu fiyata misal golf varken megane 4 varken ikinci el temiz ben kendi acımdan mantıksız diyorum.
Bizde 6C olan bir eski makuajlı kasa vardı. Onlarda arkalar disk frendi. Makyajsızında chrome edition hariç kampana diye biliyorum. Yeni kasada gidip de kampana olması kötü oldu ama Sinan abi arabayı test ettiğinde fren performansını beğenmişti diye hatırlıyorum. Zaten bence en büyük rakibi olan fiesta. Oda kampana.
 

rosel

Profesör
Destekçi
11 Eyl 2016
620
956
2,270
Marka
BMC
eşinizin gözünü büyük ekran veya diğer birkaç donanım etkilemiş olabilir ama bence siz hava yastığı konusundaki tereddütünüzde haklısınız. diğer ekran vs donanımlar bir dönem sonra ilginizi çeken şeyler olmayacak, tabii ki sizin kararınız fakat hava yastığı konusunda özen gösterilmesi haricinde diğer donanımları olması gereken olarak tanımlanmadan temiz pololar bulabilirsiniz. keyifli sürüşler.
 

Bebebiskuvisi

Profesör
9 Eyl 2016
432
736
1,645
Çanakkale-Balıkesir arasındaki 200 kilometrelik tek şeritli virajlı yolda kullanma şansı bulmuştum. Eski bir Fiesta sahibi olarak sürüş hissi olarak zayıf bulsam da yol tutuş ve keskinlik olarak bayağı başarılı buldum. Motor da Ibiza’daki 115’likten olmasa bile bayağı canlı ve DSG ile çok iyi anlaşıyorlar. Navigasyonun 3 saat gösterdiği yolu 2 saatte bitirdiğimde ise iyice şaşırtmıştı beni. Yalnız aracın bu keskinliğinin götürüsü olarak bayağı konforsuz bulduğumu söylemem lazım. Özellikle arka koltuklarda bayağı bir sertlik hissediliyor. Yoldaki boyalı yüksekliklerde bile titreşimle omurgalarınız yerinden oynamış gibi oluyor. Arka süspansiyonlar felaket.

Donanım olarak Highline bir araçtı. Geçen sene 90 bin liraya almışlardı. Bu kadar fiyat farkı üzücü gerçekten. Ama hız sabitleyici, CarPlay gibi özellikler için Highline şart gibi. Araba hızlandığınızı sınıfındaki diğer araçların aksine pek yansıtmadığından kendinizi limiti aşmış halde bulabiliyorsunuz.

Bu arada aceleniz yoksa Skoda Scala’yı da beklemenizi öneririm. Büyük hit olacak gibi. Haziran’da Avrupa pazarına girecekmiş.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım