KAPALI R56 mini cooper s alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cengizhansezer

Asfalt Kurutucu
8 Eyl 2016
35
17
595
Öncelikle herkese iyi günler. Kendimi bildim bileli küçüklüğümden beri miniler hep hoşuma gidiyor. Arabalara baktığımda bir sürü seçenek arasından aklım ona gidiyor. 20 yaşındayım ve mininin gerek tasarımsal gerek performans gerek de donanımsal olarak parasına göre bir araba olduğunu düşünüyorum. Şu anki aracım vw polo 1.6 TDİ. Bu aracı bilenler bilir hem çok az yakar hem de şehir içinde çok seri bir araçtır. Bu araçtan sonra mininin yakıt olayı beni çok üzer mi? Tabii çok iyi bir şey beklemiyorum benzinli 175 hp bir araçtan ancak bir heves uğruna tüm paramı benzine vermek de istemiyorum öğrenciyim sonuçta poloyla 250 tlye uzun yolda klima full açık yaklaşık 1400 km gittim. Kısacası miniyi kullanan veya bilgi sahibi olan arkadaşlar yakıt, parça durumu veya başka bir konu varsa o hakkında bilgilendirirlerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 

Ugur

Panpa
Destekçi
Beta Programı
10 Eyl 2016
2,295
6,325
4,270
.
Ah ahhhh , cooper varya cooper ... Zaten şimdi öğrencilik ile anca hayal ama 4 5 yıl sonra da alsam , kendime iyilik mi yaparım kötülük mü bilmiyorum . Her gece viraj kovalarım. Sonu da iyi olmaz herhalde
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım