HABER Renault Megane, Frankfurt'a makyajlanarak geliyor!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
C sınıfının en çok satan modellerinden Renault Megane, yakın dönemde bir makyaj operasyonu geçirmeye hazırlanıyor. Avrupa’da test edilmeye başlanan makyajlı Megane, kamuflajlı olarak görüntülendi.

Renault Megane makyajlanıyor: İşte ilk detaylar!

Güney Avrupa’da test edilen makyajlı Megane, ağır kamuflaj altında gizlenmeye çalışmış. Buradan hareketle modelin ızgara ve tamponunun yanı sıra LED far grafiğinin de yenileneceğini söyleyebiliriz. Ayrıca ön çamurluklarda gizlenen sinyal lambalarının da makyaj operasyonundan etkileneceği görülüyor. Aracın arka bölümünde ise yeni LED stopların yanı sıra bagaj kapağında da ufak güncellemeler göze çarpıyor.



Makyajlı Megane’ın iç mekanında yeni Clio’da gördüğümüz 9.3 inçlik multimedya ekranının yer alacağı belirtiliyor. Motorlar tarafında ise güncel motorlar ile yola devam edileceğini söyleyebiliriz. Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak olan modelin yanı sıra performanslı RS Trophy-R sürümünün de geliştirilmeye devam ettiğini belirtelim.

1 arasında 8









Read the whole post here.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım