Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Elektrikli otomobil üreticisi Skywell’in Türkiye’de satışa sunulan SKYWELL ET5 LR Legend modeli için sabit fiyat kampanyası başlattı. 
Çinli otomobil üreticisi Skywell’in yüzde yüz elektrikli araçlarının distribütörlüğünü üstlenerek 2021 yılından bu yana Türkiye’de kullanıcılarla buluşturan Ulu Motor, SKYWELL ET5 LR Legend modeli için avantajlı bir kampanyayı hayata geçirdi. Yüksek teknolojik özellikleri, akıllı bağlantıları ve otomatik sürüş destek sistemleriyle Türkiye’deki elektrikli araç seçenekleri arasında öne çıkan ET5 LR Legend, Türkiye’de nisan başında 1.499.000 TL’den satışa sunulmuştu.
Haziran’da teslim alınacak araçlara fiyat farkı ödenmeyecek 
Uzun menzilli ve konforlu sürüş için kusursuz bir seçenek oluşturan eSUV modeli olan Skywell’in ET5 LR Legend’ı daha fazla kullanıcıyla buluşturmayı hedefleyen Ulu Motor, mayıs ayında alınacak araçlar için sabit fiyat kampanyasını hayata geçirdi. Hızlı şarj olma özelliğiyle zamandan...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım