Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Honda’nın tasarımı ile dikkati çeken Naked segmenti Scrambler kategorisindeki ilk motosiklet modeli CL250 ilk kez Türkiye’de satışa sunuluyor.
Honda açıklamasına göre, Street Scrambler tarzını yansıtmak isteyenlerin beklentilerini karşılamaya hazırlanan yeni Honda CL250, hem günlük kullanım kolaylığı hem de hafif arazi koşullarına uyum sağlaması ile öne çıkıyor.
Türkiye’nin 8 yıldır motosiklet satış lideri Honda, motosiklet kullanıcılarının ihtiyaçlarına uygun farklı segment ve modelleri tüketicileri ile buluşturmaya devam ediyor.
Yıllar içerisinde mirasında öne çıkan ikonik modeller ile günün trendlerini bir araya getiren Honda, ilhamını 60 ve 70’lerin orijinal CL modellerinden alan CL250’yi, Honda Motosiklet Türkiye’nin ürün gamı içerisinde Naked segmenti Scrambler kategorisindeki ilk motosiklet modeli olarak Türkiye yollarına çıkarmaya hazırlanıyor.
Retro-modern tarzı, zengin kişiselleştirme özellikleri ile genç ve tasarım odaklı kullanıcılara hitap eden CL250, günlük kullanım...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım