Test Talebi : Citroen C2 1.4 HDI

cemdogu

Profesör
12 Eyl 2016
164
459
1,535
Ankara
Marka
Citroen
Merhabalar.
İkiz kardeşimle beraber C2 sahibi olarak aracımızı testiniz için gönüllü olarak sunabiliriz.
Aracımız 2005 Model, Makyajsız kasa Citroen C2. Kilometresi 190.000KM'lerde.

Modifikasyon konusunda motor tamamen bakir. Hiçbir değişiklik yapılmadı. Görsel olarak yapılan eklemeler ve iç ışıklandırma gibi konumuzda da paylaştığımız değişiklikler var. Bunun dışında orjinal yaylar presslendi. Bi-xenon mercekler takıldı. Basitçe, amerikan park cam filmi gibi görsel eklemeler dışında, kayda değer birşey yok.

Öğrenci bütçesiyle alınabilecek ve kolaylıkla bakılabilecek bir araç olduğu için incelenmesi bence uygun olur. Tabii ki son takdir otopark yetkililerinin. Araç Ankara'dadır. Biz de Ankara'da ikamet etmekteyiz.

Dipnot: Test gününe kadar aracın baskı-balata değişimi, manifold temizliği ve egr iptali yapılacak. Bir ihtimal son susturucu iptal edilebilir, tartışma halindeyiz.Motor üzerinde başka bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum. Öğrenci arabası konseptine uygun şekilde davranıyoruz :)

Aracın fotoğraflarını yüklemedim, zira forumda detaylı bir konusu mevcut. Bu yüzden konu linkini ekleyip üyelerin kotalarını rahat bırakmayı tercih ettim.
https://otopark.com/forum/threads/İkizler-citroen-c2-1-4hdi-sx-pack-kota-dÜŞmani.327/

İyi günler :)
 

cemdogu

Profesör
12 Eyl 2016
164
459
1,535
Ankara
Marka
Citroen
Bunun yarı otomatik VTS olanı neredeyse satın alıcaktım...
Ama 1,4 hdi testide görmek isteriz.

Sizin baktığınız yarı otomatik ise araç VTR'dır. Arada bazı farklar var.

VTS'ler 2006 modelden başlar. 2005 öncesi Türkiye'de satışı yoktu. 125Beygir güç üretirler, manuel vitesle satıştalardır. Bu araçta ESP mevcut.
VTR'lar ise 2003'ten itibaren başlar. Çok sayıda makyajsız kasaları mevcut olsa da, 2006 sonrası içi makyajlanmış versiyonları bulmak mümkün. 115 Beygir güç üretirler ve yarı otomatik sensodrive vites kutusuyla satıldılar.ESP bu araçta mevcut değildi.

Bazı uyanıklar VTR şanzımanları 1.4SX şanzımanıyla değiştirip VTS diye satmaya çalışıyorlar ancak çok bariz şekilde problemli oldukları anlaşılıyor. Makyajsız VTS kasa Türkiye'de yok. Bu da böyle bir not olsun. İlanlarda makyajsız kasa VTS görürseniz koşarak uzaklaşabilirsiniz :)
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım