sinan

Yönetici
Yönetici
Admin
8 Eyl 2016
417
4,115
4,095
37
İstanbul
Taşıtlar, uzun yıllardan beri ulaşımı ve nakliyeyi hem hızlı hem güvenli bir biçimde sağlar. Ticari araçların yenilikçi güvenlik sistemleriyle, daha güvenli yolculuklar sunulmaktadır. Geliştirilen ticari araç güvenlik sistemleri sayesinde emniyetli ve güvenli yolculuklar mümkün hâle gelir.
Ticari araçlar iş hayatında tercih edilen taşıtlardır. Hafif ticari araçlar; okul ve servis modelleri, kamyonetler, pikaplar ve panelvanlar ticari araç kategorisi içerisinde yer alır. Volkswagen, binek araç gibi ticari araç üretiminde de ön plana çıkan markalar arasında bulunur.
Volkswagen Ticari Araç, müşterilerine iş ve özel hayatlarında en uygun çözümleri sunmaktadır. Sunduğu modeller Yeni Crafter, Yeni Caddy, Multivan, Caravelle, Transporter, California, Grand California, Yeni Amarok’tur. Volkswagen ticari araç modelleri müşteri ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunmaktadır. Tasarımın yanı sıra konforuyla da ön plana çıkan ticari araçlar, sunduğu teknolojik özellikleriyle en üst...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım