Vw Arteon (yeni CC) hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese merhabalar. Bu gün yabancı haber sitelerinde dolanırken CC model isminin kaldırılıp yerine ARTEON diye bir model ismi kullanılacağını gördüm. Bununle birlikte aracın ilk çizimleri de yayınlandı. Geneva Motor Show da tanıtılacakmış araç. Gecen sene zaten Geneva de bu aracın konsepti gösterilmişti. İç mekan kalitesi olarak Passatdan belirgin ölçüde yüksek olacak diye konuşuluyor. Sizce nasıl gözüküyor araç? Bence çok heyecanlı, sportif ve kaslı duruyor. http://www.motor1.com/news/129649/vw-arteon-official-teaser/
 

mgdedeoglu

Reis
7 Eyl 2016
3,232
9,855
5,320
36
Stuttgart
----Troll mode on---
VW hep böyle. CC diye başladı, Arteon oldu şimdi. Kim karşılayacak benim CC alıp da 2. elde 0 kmden pahallıya satmak isteyen kardeşlerimin zararlarını? İsim değişikliği nedir yahu, sen Opel misin, Renault musun?
Tabi bir de hafızalardaki yerlerini alan modelleri var. Touran vardı ne oldu ona, turan turan derdi millet buna. Eos vardı, üstü açılıp kapanan. Golf Plus vardı, bunun neden üretildiğini hiç anlayamadım. Golf'ün cabriosu bile vardı. Yakında Beetle üretimi de bitecek zaten. Kim karşılayacak 2. elcilerin zararını sorarım size.
----Troll mode off----
Umarım uzun süre sonra tasarım anlamında yüzüne bakılacak bir VW üretirler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım