Yeni Skoda Superb İlk Kez Görüntülendi

61fe3518-2019-skoda-superb-facelift-spy-shots-1.jpg


Geçen yaz 2019 Superb’in prototip testi görülmüştü ve şimdi daha da net fotoğraflar açığa çıktı. Casus fotoğrafçılar tarafından beş kapılı liftback versiyonu tespit edilen Superb, ön farların, ızgara ve tamponun son şeklini gizleyen çok hafif kamuflaja sahip. Fotoğraflara bakılırsa değişikliklerin çok önemli olmayacağı oldukça açık. Farlar muhtemelen yeni bir LED imzasıyla güncellenecek ve ızgara markanın en yeni konseptlerinden ilham alacaktır. Bu çekimlerde, tampon biraz daha agresif görünüyor ve sis lambaları eğik bir şekilde duruyor.

Arkada, yeni LED stoplar kullanılmış ve bu lambaları bağlayan krom bir şerit göze çarpıyor. Bu, Çin'de satılan Superb'deki gibi krom bir şerit veya otomotiv endüstrisindeki en son trende uygun bir ışık şeridi olabilir. Makyajla birlikte yeni renk seçenekleri ve alaşım jantlar da gelecek.
İç mekana gelince, daha derli toplu bir konsol ve daha büyük bilgi-eğlence ekranları, aynı genişlikte yolcu yaşama alanı ve hangar gibi bir bagaj bekliyoruz.

Motor bölümünde söylentiye göre, Skoda Superb, tıpkı platform kardeşi VW Passat gibi bir hibrit versiyon kazanacak. Hibrit motor toplam 218 PS (215 hp) güç ve toplam elektrik menzili 50 km için Passat GTE'deki 1.4 litrelik turboşarjlı dört silindirli bir motor ve elektrik motorundan oluşan motor kullanılacak. Hibritin yanı sıra, 1.5 TSI ve silindir devre dışı bırakma teknolojisine sahip yeni dizel motorlar da kullanılacak. 2019 Skoda Superb, Mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtalacak. Teslimat için ön görülen tarih ise yaz ayları gibi gözüküyor.

d015f7ee-2019-skoda-superb-facelift-spy-shots-9.jpg


92b5b5ff-2019-skoda-superb-facelift-spy-shots-7.jpg


Kaynak: http://garajtv.com/yeni-skoda-superb-ilk-kez-goruntulendi/
 
Son düzenleme:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım