Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Yerli otomobil üreticisi Togg, daha önceden duyurduğu Plug and Play işbirliğinin detaylarını paylaştı.
Togg açıklamasına göre, Togg, temmuz ayında Almanya Stuttgart’ta düzenlenen Startup Autobahn Expo 2022 etkinliğinde duyurduğu Plug and Play iş birliğini farklı alanlarla büyütüyor.
Karakaş, mobilite ekosisteminin şekillenmesinde startupların kritik rol oynadığını aktararak, “Çünkü günümüzde inovatif teknolojiler ne otomotiv sektöründe ne de kurumsal büyük şirketlerde bulunuyor. Bu inovasyonlar çoğunlukla küçük, çevik, yaratıcı girişimciler yani startuplar tarafından geliştiriliyor.” ifadelerini kullandı.
Teknoloji alanında da otomobillerin birer akıllı yaşam alanları haline geldiğini kaydeden Karakaş, “Biz de ‘Togg Akıllı Yaşam’ adını verdiğimiz hizmetlerle bağlantılı bir otomobilden çok daha fazlasını sunmayı hedefliyoruz. Özellikle Akıllı Şehirler odağında akıllı enerji çözümleri, akıllı şehirlerde akıllı yaşam çözümleri ile yeni mobilite hizmetleri geliştiriyoruz. Tüm bu...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım