Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Yerli otomobil üreticisi Togg, kurum kültürü konusunda küresel otorite olan Great Place to Work Enstitüsü’nün yaptığı çalışmada, “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesinde yerini aldı.
İnsan ve güven odaklı bir kurum kültürü inşa ettiğini 2021’de aldığı Great Place to Work Sertifikası’yla tescilleyen Togg, şimdi de “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” arasına girdi. Great Place to Work Enstitüsü’nün, dünya çapında 100 milyonu aşkın çalışan bağlılığı anketinden derlenen verilerle desteklediği çalışma, Togg’un yüksek güven kültürüne sahip bir iş yeri olduğunu ortaya koyuyor. Yapılan bu araştırma, çalışanların değerlendirmeleri ile güvenilirlik, saygı, hakkaniyet, gurur ve takım ruhu bakımından şirket uygulamalarını ve yaşatılan kültürü mercek altına alıyor.
Yerli otomobil üreticisi TOGG’dan açıklamalar
Togg Ceo’su M. Gürcan Karakaş, genç bir şirket olarak “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” arasında yer almaktan büyük memnuniyet duyduklarını...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım