Haberler

Yeni Fabia’ nın iç mekan görüntüsü yayınlandı




Skoda 2015 Fabia’ nın iç mekan görüntüsünü yayınladı. Geçtiğimiz hafta Skoda bir tanıtım paylaşmıştı. Fakat bu araç aslında 8 milimetre uzatılmış hali ile 1674 milimetreye çıkarılmış. Modelde daha basit ama işlevsel bir iç mekan yerleştirmiş. 8 milimetre uzamış olsa dahi yerini aldığı modelden 8 milimetre daha kısa.

Sonuç olarak kabinin ön kısımdaki hareket alanı 21 milimetre arttırılarak 1401 milimetreye ulaşmış arka kısımda ise 2 milimetre artarak 1386 milimetreye çıkartılmış. Skoda üçüncü nesil hatchback Fabia’ nın bagajının kendi sınıfındakinin en büyüğü olacağını söylüyor. 330 litre hacimi olan önceki versiyondan 15 litre daha fazla ve arka koltuklar katlandığında ise bu kapasite 1150 litreye çıkıyor. Yükleme alanında 960 milimetre (+20 milimetre) genişlik mevcut ve arka yükleme eşiği ile beraber bu genişlik 1098 milimetreye ulaşıyor. Bu sayede kolay yüklemeyi sağlarken bunlara en büyük katkıyı ise eşik yüksekliğinin düşük olması sağlıyor.

Yakıt doldurma kapağının içinde bir buz kazıyıcı koymak bile başlı başına bir ‘’Simply Clever’’. Fabia, Skoda’ nın MirrorLink teknolojisi ile gelen ilk modeli. Sistem sürücünün akıllı telefonunu USB bağlantısı ile uygulama üzerinden bilgi-eğlence ekranına bağlıyor. Konsolun ortasında multimedya cihazları için bir yer bulunmakta, arka kapılarda ve torpido gözlerinde şişeler için daha büyük alanlar da mevcut. Sol taraftaki A direği ile bagajda park bileti tutacaklarını ise isteğe bağlı olarak alabilirsiniz.

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu