Haberler

Makyajlanmış M6 yol testi sırasında görüntülendi




Bütün 6 serisi modelleriyle birlikte BMW tarafından güncellenecek olan M6 modeli ön görünümündeki küçük değişikliklerle yenilenecek. Son yakalanan görüntülere göre eski modelden ayırması güç bir yeni ön tampona sahip olan modelin asıl yenilikleri kaputunun altında saklı olabilir.

Geçen sene tanıtılan Competition Package ile daha yüksek güç, revize edilmiş spor süspansiyonlar ve gelişmiş arka diferansiyel gibi özelliklerle daha sportif hale getirilmek istenen M6 halen daha yüksek ağırlığı nedeniyle kafalarda soru işareti bırakmaya devam ediyor.

Bütün bunların yanı sıra, gelen haberlere göre yeni M6’nın BMW tarafından Kuzey Amerika’da düzenlenecek Motorsport etkinliklerine daha önceleri kullanılan Z4 GTLM modelinin yerine kullanılması düşünülüyor. Bu durumda M6 eski versiyon modellerine oranla daha çok pist odaklı ve sınırlı sayıda üretilecek özel modeller ile karşımıza çıkabilir.

Bütün bu dedikodular resmi bir kaynaktan doğrulanana kadar 4.4 litrelik 560 beygir güç üretebilen bir V8 ile yetinmek zorundayız gibi gözüküyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu