Haberler

Ford, yeni bir performans modeli üzerinde çalışıyor




Ford, sessizce yayınladığı videoda 17 Kasım’da, Los Angeles Auto Show başlamadan 1 gün önce, duyuracağı bir performans modeline işaret ediyor.

Yayınlanan video’da aracın kendisi doğrudan gösterilmese de, yöneticiler, performansın firma ve geleceği için ne kadar önemli olduğunu anlatıyorlar. Otomobile dair anlık olarak alkantra kaplı direksiyon, alaşım pedallar, güçlü bir motor, petekli ızgara ve alaşım jantları görebiliyoruz.

Ford’un başkan yardımcısı Joe Hinrichs’e göre, “Ford Performans için teknolojilerimiz, yapabildiklerimiz, bunların bir pistte ve hatta off-road’da bile gösterilebilmesi bizim DNA’mızın bir parçasıdır.” dedi.

Ford CEO’su Mark Fields’da “Bizim için, sizin araçlarınızda olanların geri dönüşünün olduğu bir sokak topluluğu, performans olarak konuşursak, gerçek sonuçlarla, tüm dünyada nasıl yarıştığımızı görmek çok önemli. Biz, bu konuda, herkesle yarışabiliriz ve yenebiliriz.” dedi.

Tüm konuşmalar, bir yarış otomobilinin geliyor oluşuna işaret etse de, spekülasyonlar Mustang GT350 modelinin geleceğini söylüyor.

http://www.youtube.com/watch?v=CY7xUimBWFo

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu