Haberler

Renault’dan Kasım ayı kampanyası




Kasım ayı boyunca tüm Renault Binek otomobillere %0 faiz avantajıyla sahip olabilirsiniz. Faizsiz kredi avantajı, model yılı ayrımı olmaksızın Renault marka tüm binek otomobiller için 18.000 TL 18 ay, 36.000 TL 12 ay ya da 12.000 TL 36 ay seçenekleriyle sunulmaktadır. Sıfır faizli kredi imkanı sunan finansman kampanyası, anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) kredi bedeline dahil değildir. Belirtilen üç seçenekten farklı bir kredi tutarı ve/veya vade talepleri, Kasım ayına özel cazip faiz oranlarıyla değerlendirilecektir.

Belirtilen üç seçenekten farklı bir kredi tutarı ve/veya vade taleplerinde ise müşteriler kredi koruma sigortası olan Maxxi Korumalı % 0,69, Maxxi korumasız ise % 0,79 faiz kampanyasından faydalanabileceği açıklandı. Ayrıca tüzel ve serbest meslek sahibi gerçek kişi müşteriler için peşinatsız kredi yani araç bedelinin % 100’üne kadar kredi kullanma imkanı sunuluyor. Detaylı bilgiyi Renault Yetkili Satıcıları’ ndan alabilirsiniz.

Araçlarını nakit satın almak isteyen müşteriler için ise Kasım ayında nakit alım indirimleri de bulunuyor. Clio HB’de 2.000TL, Symbol ve Clio Sport Tourer’da 1.000TL, Fluence ve Megane HB’de 2.500 TL, Captur’de 4.000 TL tutarında indirimler bulunuyor.

Diğer yandan Kangoo, Master ve Trafic modellerinde “Ticari Araçlara Özel Kampanya” avantajı bulunuyor. Bu kampanyadan, kredi koruma sigortası olan Maxxi Korumalı olarak faydalanan müşteriler 48 ay 66.000TL’ye kadar 0.89, Maxi Korumasız ise 0.99 kredi ile araçlarına sahip olabiliyorlar. Finansman kampanyası tercih etmeyen müşteriler için ise Kangoo Multix ve Express’de 1.000 TL nakit alım desteği bulunuyor. Bu kampanyanın dışında ayrıca ticari araçlar için de Renault Plan kampanyası geçerli.

Kampanya stoklarla sınırlıdır ve 30.11.2014 tarihine kadar, katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu