Haberler

Samsun Oto Show Fuarı’na ilgi sevindirdi




Sektörün bu yıl gerçekleşen tek fuarı olan Samsun Oto Show Fuarı, otomotiv sektöründeki firmaların satışlarına katkı sağlayarak sektör temsilcilerine büyük moral verdi. 18-23 Kasım tarihleri arasında açık olan fuarı 92 bin 434 kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

TÜYAP Tüm Fuarcılık ve Yapım A.Ş. tarafından, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) işbirliğinde, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın destekleriyle TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Samsun Oto Show 2014 Fuarı ziyaretçi sayısıyla hem firmaların hem de yerel yönetimin yüzlerini güldürdü. Samsun Otoshow Fuarı, Karadeniz’in en büyük fuar alanına sahip TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerle görkemli bir açılış töreniyle buluşmuştu. Ziyarete açık olduğu süre boyunca Samsun başta olmak üzere bölge illerinden gelen ziyaretçilerin ağırlandığı fuar, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmaların satışlarına önemli ölçüde katkı sağlayarak sektör temsilcilerine büyük moral verdi.

Cihan

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Samsun’da yapılan ilk otomobil fuarı olduğu için ilgi çekti ancak hem fuar alanının yetersizliği olsun hemde katılan firmaların eksikliği olsun bir daha ki sefere bu rakamlara ulaşmayı güçleştirebilir, opel, renault, peugeot, hyundai’ nin bile olmadığı bir fuardan bahsediyoruz. BMW ve Mercedes’ de olmasa ilgi çekici araç göremeyecektik.

  2. @Wolgun arkadaşımızın sözlerine katılıyorum. Samsun’da yaşayan birisi olarak Otoshow fuarına iki farklı günde gittim. Öncelikle samsunda TÜYAP Fuar Merkezinin açılması Samsun adına artı bir değer olmuş bu açıdan güzel ama otomotiv fuarı ne yazık ki bir kaç distribütör otomobil satma gayretinden öteye gidememiş. Otomotiv sektörünün yenilikçi yüzünü görmekten çok uzak olmuş. Fuarın afişini kim dizayn etmişse saçmalamış afişte Lamborghini (yahut benzeri) bir arabanın resmi var ama afişteki araba fuarda yok çok saçma bir durum. Fuarın gözdesi bence BMW İ8’di zaten herkeste onun üzerine yoğunlaşmış fotoğraflarını çekiyordu. Eğer İ8’de olmasaydı çok yazık olurdu. Fuarın en kötü yanı ise sebebini anlayamadım ama arkadaşımızın da dediği gibi Renault, Opel, Peugeot, Hyundai gibi otomotiv sektörünün devlerinin olmayışıydı. Samsun için bir hoşluk olabilir bu fuar ama otomotiv sektörü için sönük bir etkinlikti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu