Haberler

Peugeot RCZ GT-Line




S line serisi ile Audi’nin yaptıklarını örnek alan Peugeot, RCZ GT-Line modelini tanıttı. Temel olarak dışarıdan RCZ R modeli ile birebir aynı görünen araç, R versiyonundakinin yerine basit motor seçeneklerini kullanıyor.

Fransa’da 34,950 €’luk etiketle satışa sunulan GT-Line, müşterilere 200 hp güç üreten turboşarjlı 1.6 litrelik THP ya da 163 hp üreten 2 litrelik dizel HDi motoru, RCZ R görünümünde sunuyor.

GT-Line paketinin bir şekilde daha çekici bir his uyandırması gerekiyordu ama tek gördüğümüz elden geçirilmiş ön ızgara, “Le Mans” tasarımlı 19 inç büyüklüğündeki alaşım jantlar ve krom egzoz uçları oluyor.

İç mekanda ise kırmızı dikişlerle süslenen, koyu gri Alcantara ve siyah deri karışımı döşemeler görünüyor. Kırmızı dikiş izlerine direksiyon, vites topuzu, konsolun geri kalanı, kapı döşemeleri ve paspaslarda da rastlıyoruz. Kısa vites topuzu, spor deri direksiyon ve alüminyum pedallar, iç mekandaki sportif hisse katkı yapan diğer detaylar arasında.

LED gündüz farları, viraj aydınlatmalı bi-xenon farlar ve WIP Nav Plus navigasyon sistemi araçta standart olarak sunuluyor. Renk seçenekleri konusunda cömert davranan Peugeot, farklı jant rengi seçenekleriyle kişiselleştirilebilirliğe oynuyor.

Ayrıca 308 GT modelinde görülen yapay motor sesi üreten ekipman da RCZ GT-Line’da kendine yer bulmuş. Ancak aracın dizel versiyonunda kullanılan motor eski nesil olduğu için sadece 200 hp’lik benzinli seçeneğinde bulunuyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu