Haberler

Smart ForTwo Flashlight Edition tanıtıldı




Yenilenen ForTwo modelinin piyasalarda boy göstermesi uzun süre almayacak gibi görünüyor, Daimler bu konuda sabırsız. Öyle ki model piyasaya sürülmeden özel serileri boy göstermeye başladı bile. Flashlight Edition özel serisi ile turuncu renkli çıtalar, çerçevelerin yanı sıra beyaz veya siyah ana renk olarak araçta seçilebiliyor. Izgaranın siyah renkle tamamlandığı modele çok kollu jantlar eşlik ediyor. Jantların giriş kapakları turuncu renkle süslenmiş.

İçeride siyah deri döşemeyle bizleri karşılayan otomobilde yine turuncu renginin esintilerini dikiş ipliklerinde, kenarlarda ve çerçevelerde görmek mümkün. Özel seride Passion adlı tek donanım yer alıyor, bu donanım cabrio tavan ile gelmekte. İsteğe göre donanımı özelleştirmek mümkün. Araçta 3 farklı güç ünitesinin olması bekleniyor. 71 beygirlik atmosferik motorun yanı sıra, 84 beygirlik turbo motor ve elektrikli bir motor görev alacak.

Galeriden aracı inceleyebilirsiniz.

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu