Haberler

Cenevre’de Kia bombayı patlatacak!




Geçtiğimiz hafta ufak detaylarıyla internette görücüye çıkan Kia SPORTSPACE konsepti önümüzdeki ay yapılacak olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak. Kia Optima modelinin wagon versiyonu olarak bize anımsatma yapan otomobil şık ve heyecanlı seyahatler vaat ediyor. Bu arada araç Frankfurt’taki Kia merkezinde tasarlandı.

Konsepti oldukça cesur tasarlanan araçta düşük tavan çizgisi, kabartma efektli kaput, hava kanallı ön ve arka çamurluklar ve buz küp tasarımlı aydınlatma grubu bulunuyor. Ayrıca parlak ön ızgara, içe giren kapı kolları, ince yan aynalar, büyük alaşım jantlar ve arkada çift krom egzoz bulunuyor. Üretim modelinin bu kadar cesur olup olmayacağı akılda soru işareti olarak kalıyor.

İçeride büyük bir dokunmatik ekran, tek parça koltuklar, panoramik sunroof ve diğer metal, parlak aksamlar bulunuyor. Kia aracın boyutlarını henüz açıklamadı ancak fotoğraflardan da görüldüğü gibi oldukça ihtişamlı bir araç bizleri bekliyor.

Konsept 3 Mart’ta Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

Galeriden otomobili detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

4 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu