Haberler

Eller serbest




İngiltere Ulaştırma Bakanlığı tarafından yayınlanan resmi yazıya göre, 2015 yazından itibaren İngiltere yollarında sürücüsüz araba kullanımına izin geliyor. Önümüzdeki 10 yıl içerisinde sürücüsüz araba endüstrisinin 900 milyar sterlin değerinde olacağını söyleyen hükümet pastadan kendine de pay çıkartmak istiyor.

Geliştiricilere yönelik 19 milyon sterlin ödenek çıkartan hükümet, İngiltere’nin geleceğe yönelik bu önemli adımda pazar payı sahip olmasını istedi. Greenwich bölgesinde testlere başlanacağını belirten bakanlık, acil durumlar için araçlarda en az bir sürücünün bulunması koşulunu koydu.

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu