Haberler

Fransızlar artık Fransız kalmayacak




BBC daha önce Top Gear otomobil tv şovunun yayın haklarını Avustralya, Rusya, Güney Kore, Çin ve Amerika’ya satmıştı. Şimdi bu ülkelere bir yenisini ekledi ve artık Fransızlar da Top Gear şovunun nimetlerinden faydalanacak.

Şov 18 Mart 2015 Çarşamba günü RMC Découverte kanalında yayın hayatına başlayacak. Bildiğimiz Stig’in türevi olan: Le Stig, magazin editörü olarak Yann “Le Tone” Larret-Menzeno, yarış sürücüsü olarak Bruce Jouanny ve aktör Philippe Lellouche programın sunucuları olacak.

Bakalım Şov Fransızlara otomobil hakkında neler kazandıracak?

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. Vallahi son bölümdeki(Sezon 22 / Bölüm 5) Peugeot’lu kısmından sonra ben Fransız olsam sokağa çıkmazdım.

  2. Bence acun medya bunla ilgilenebilir ve bunu en iyi şekilde sunabilecekler de sizlersiniz. Bu konu hakkında mail atmalıyız bence acun medyaya.

    1. Eleştiri kültürünün olmadığı bizimki gibi bir toplumda bu programın yapılması hayal. Jeremy’nin bel altı esprileri, ekibin goygoyları, BBC’den BBC’ye saydırmalar falan. Acun o topa girmez.

  3. Bence Fransız otomobillerini bu kadar aşağılamadan önce (ki buna giriş cümlesi de dahil) kendimizin otomobil üretmesi lazım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu