Haberler

Mercedes Facebook sayfasına yeni uygulama




Mercedes-Benz Türk resmi Facebook sayfası “Mercedes-Benz Türkiye” 5. yılına özel yeni bir projeye imza attı. Mercedes-Benz Türkiye Facebook sayfasının kullanıcıları “Ben Beğendim Sanat Oldu” projesi kapsamında, sayfada beğendikleri paylaşımlardan oluşan kişisel bir sanat galerisine sahip oluyorlar.

Kendi sanat galerini yarat

Mercedes-Benz Türkiye Facebook sayfası “Ben Beğendim Sanat Oldu” uygulaması kapsamında, sayfada paylaşılan görseller ve dünyanın en önemli sanatçılarının sanat eserleri, ünlü karikatürist Selçuk Erdem’in eğlenceli çizimleriyle birleştirildi. http://bit.ly/BenBegendimSanatOldu adresine Facebook hesapları üzerinden bağlanan takipçiler, Mercedes-Benz Türkiye Facebook sayfasını takip etmeye başladıkları andan itibaren ağırlıklı iletişime geçtikleri paylaşımları, eğlenceli bir galeri ile hatırlama fırsatı yakalıyor.  Mercedes-Benz Türkiye Facebook sayfası takipçileri, kişisel galeri sayesinde dünyanın en önemli sanatçılarının sanat eserleri arasında kendi beğendikleri fotoğrafları, ünlü karikatürist Selçuk Erdem’in özel çizimleriyle birlikte görebiliyorlar. Kullanıcılar dilerlerse bu renkli galeriyi kendi bilgisayarlarına indirebiliyorlar ve hatıra olarak saklayabiliyorlar.

“Sosyal medyada müşteri iletişimine önem veriyoruz”

“Ben Beğendim Sanat Oldu” uygulamasının sosyal medya alanında son derece renkli bir seçenek sunduğunu belirten Mercedes-Benz Türk Pazarlama İletişimi ve CRM Kısım Müdürü Gamze Şulen “Mercedes-Benz Türkiye olarak sosyal medya uygulamalarımızda da farklı ve öncü olmanın yanı sıra müşteri iletişimine büyük önem veriyoruz. Facebook sayfamızı ziyaret eden takipçilerimiz “Ben Beğendim Sanat Oldu” uygulamamız ile paylaşımlarımızı incelerken, hem eğlenceli vakit geçiriyorlar hem de kendi beğenileri doğrultusunda kişisel bir galeriye sahip oluyorlar. Ayrıca, uygulamayı başlattığımız andan itibaren sayfadaki formu dolduran ilk 500 takipçimizin galerisini de Selçuk Erdem’in imzasıyla basılı poster haline getirerek kendilerine hediye ettik. Mercedes-Benz Türkiye hesabında 5 yıl içinde hayata geçirdiğimiz yenilikçi uygulamalar, kullanıcılar tarafından da büyük beğeni topluyor ve takipçi sayımız hızla artıyor. Bugüne kadar paylaştığımız 1.600’den fazla içerik, toplamda 2,7 milyondan fazla beğeni, 145.000’den fazla yorum aldı. Sayfamızın takipçi sayısı Ocak 2015 itibariyle 1,5 milyonu aştı.” dedi.

Mercedes-Benz Türk’ün tüm sosyal medya kanallarında, yayın hayatına başladığı günden bu yana birbirinden farklı, ilgi çekici ve her biri kendi içinde bir sanat eseri olmaya aday modellerin görselleri paylaşılmaya devam ediliyor.

 

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu