Haberler

Minik şehirli hafifliyor




Bu yıl içerisinde tanıtılması beklenen Smart ForTwo Cabrio ilk kez kameralara yakalandı.

Daimler’in Stuttgart’ta bulunan geliştirme merkezinde test edilirken yakalanan mini hatchback, önümüzdeki yıllarda Smart’tan gelecek ForTwo türevlerinden yalnızca biri. Önceki nesil Smart ForTwo’dan aşina olduğumuz tavan açılma mekanizması oldukça basit ve pratik. Aracın bez tavanı elektrikli olarak katlanıyor ve sağ-sol yandaki koruma barları isteğe bağlı manuel olarak sökülebiliyor.

Tahmin edilebileceği üzere motor seçeneklerinde standart versiyon ile hiçbir fark bulunmuyor. Yani 71 HP (52 kW) maksimum güç ve 91 Nm (67 lb-ft) maksimum tork değerlerine sahip 1.0 litrelik atmosferik ile 90 HP (66 kW) maksimum güç ve 135 Nm (99 lb-ft) maksimum tork değerlerine sahip 0.9 litrelik turboşarjlı motorlar bu 2.7 metrelik süpermininin hareketini sağlayan gücü üretiyor. Aynı turboşarjlı motor ile yaklaşık 120 HP (88 kW) güç üreteceği söylenen Brabus versiyonunu ise gelecekte göreceğiz.

Yeni Smart ForTwo Cabrio’nun 2015 yılının ikinci yarısında tanıtılması ve 2016 model yılı etiketiyle satışa sunulması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu