Haberler

O elmayı ısırırlar




Apple car dijital ortamda carwow sitesince yaratıldı. Aracın tasarımında Tesla Model S’in büyük etkisi olduğu görünüyor.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Apple iCar projesinin ciddiyeti bu kadar fazla olmasa, bu konuda haberler çıkmaya devam etmezdi. Hatta mevzu o kadar ilerledi ki, BMW elektrikli arabalar konusunda Apple ile çalışmadıklarını açıklamak zorunda kaldı. Ortaya çıkan dijital çizim Tesla Model S’i o kadar fazla andırıyor ki, yakında Tesla da benzer açıklamaları yaparsa şaşırmamak lazım. Araç Tesla Model S’e ek olarak ilerici iç tasarım, orta konsolda iPhone standı, büyük navigasyon ekranı ve ek yolcu önü ekranı ile farkını ortaya koymaya çalışıyor.

Carwow’a göre iCar 250 beygir güç ve 400 Nm tork üretecek. Menzil olarak da 499 km menzilinin olacağını düşünülüyor. Tam şarj olabilmesi için ise 4 saat zaman gerekecek.

Söylentilere göre Apple’ın planı 2020 yılında otonom sürüş özelliklerine sahip elektrikli bir otomobili piyasaya sürmek. Bu söylenti Apple severleri çok heyecanlandırmış olacak ki, bu tarz haberleri sık sık görmeye başladık.

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. buda iphone gibi olursa b*ku yedik, %49 da telefonum kapanıyor, hop aldın arabayı 200 km gittin oooh daha 200 km range im var dersin, hop bir bakmışsın yolun ortasında kalmışsın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu