Haberler

Dikkat zombi!




Kurtadamlar, vampirler, canavarlar ekranlarımızdan gelip geçti, şimdi ise apokaliptik popüler medyanın yeni trendi zombiler. Yayınladığı son reklamı için Audi de tam bu temayı seçmiş.

Audi A5’in başrol oynadığı, “Mechanics” (Ustalar) adını taşıyan reklamda zombiler; anlayabileceğiniz gibi yetkili servislerde çalışmayan, kendi işletmeleri olan ustalar. Reklamın ortaya çıkış amacı Audi sahiplerini, beyinlerini değil ama ceplerini hedef alan bu “zombi”lerden uzak durmaya teşvik ederek, araçlarını yetkili servislere götürmelerini sağlamak.

Yetkili servislerin cebinizi ne kadar düşündüğü de tartışılacak bir konu olsa da, Think Berlin yapımı ve Sebastian Strasser tarafından yönetilen reklamı sadece gülmek için bile izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=yfwT7Vcyylg

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Hahahahaha sıkıysa burda yayınlasınlar bunu 😀 caraskala kaldırırlar valla adamı :))

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu