Haberler

Ferrari ile milyon dolarlık barbekü keyfi




Hollanda basınında çıkan haberlere göre Ferrari 499 adet LaFerrari’yi olası yangın riskinden dolayı geri çağırıyor. Geçtiğimiz senelerde 458 Italia’da da benzer yangın problemleri ile uğraşan Ferrari anlaşılan milyon dolarlık bebeği ile de aynı kâbusları yeniden yaşamamak için çabalıyor.

Problemin sebebi kesin olarak bilinmemek ile birlikte yakıt deposundan kaynaklandığı tahmin ediliyor. Ferrari her ne kadar bu durumu geri çağırmadan çok ufak bir arıza giderme olarak adlandırsa da, deponun süper sporun derinliklerinde gizli olması bu ufak parça değişimini korkutucu bir hale sokuyor. Almanya’da serviste onarım sırasında çekildiği iddia edilen fotoğraftaki otomobiller pekte ufak bir parça değişimi geçiriyormuş gibi değil de daha çok büyük bir kazadan sonra yeniden toplanıyormuş gibi duruyorlar. Bu da kafalarda daha çok soru işareti oluşmasına sebep oluyor.

Sorunun kaynağı ne olursa olsun geçtiğimiz ay çekilen bu videonun başındaki LaFerrari’den çıkan dumanlar durumun ciddiyetini gözler önüne seriyor.

 

Utku Ulaş Tekin

Dört yaşımdayken babamın aldığı benden bir kaç ay büyük olan 92 model Renault Spring ile başladı tüm bu macera. İnsanların kullandığı hareket eden nesnelerin keşfine başlıyordum. Yaşım ilerledikçe daha da artan bir heyecan oldu bu nesneler içimde. Sonradan bu nesnelerin aslında nesne olmadığını, sadece otomobil tutkunu olan insanlar tarafından görülebilen ruhları olduğunu keşfettim. Fakat sıkıntı bu ruhları görebilen diğer insanları bulmaktı. Arayışın son bulduğu durak ise Otopark.com oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu