Haberler

Makyajını tazeledi, uçmaya hazır




Oldukça ince bir kamuflaj altında kameralara yakalanan ‘Porsche 911 Turbo S’ in casus fotoğraflarında, aracın iç ve dış mekanı hakkında önemli ayrıntılar göze çarpıyor. Ayrıca aracın resmi tanıtımı içinde bulunduğumuz sene içerisinde yapılacak.

Araca ilk bakıldığında önceki modelle arasında pek bir fark olmadığı görülebilir ancak aracın dışında bir dizi değişiklik bulunduğunu söyleyebiliriz. Farklı grafikler içeren ön farlar ve arka stoplar, yeni LED gündüz farları, yeniden tasarlanmış motor kapağı ve kapı kolları ilk göze çarpan detaylar arasında. Aracın ön ve arka tamponları gövde rengi kamuflaj altında saklansa da yapılan küçük değişiklikler farkediliyor.

Aracın kabinine adım attığımızda bizi ilk olarak ‘918 Spyder’ kanyaklı bir direksiyon simidi ve sürücünün sağ tarafına monte edilen ‘toggle switch’ adı verilen düğmeler karşılıyor. Ayrıca aracın ön konsolundaki tasarımın değişmiş olduğunu ve daha büyük bir bilgi-eğlence sistemi kullanıldığını görüyoruz.

Makyajlı 911 serisi önümüzdeki sene, muhtemelen Eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarı’nda, tanıtılacak. Ayrıca 911 GT3 ve 911 GT3 RS modellerinin de aynı zamanda tanıtılması bekleniyor.

Stuttgart merkezli şirket daha önce 911 hibrit modelinden bahsetmişti ancak Porsche hayranları muhtemelen hibrit versiyonu için bir süre daha beklemek zorunda.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu