Haberler

İyice düştüler




XE modeli daha yeni üretimde olan Jaguar, şimdi de daha düşük sınıf bir modelin üretimini düşünmeye başladı. Markanın tasarım şefi, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Düşük sınıf otomobil piyasasında büyük bir pazar şansı var. Ama oldukça rekabeti yüksek ve fiyat karmaşası olan bir sınıf.”

Şu an proje üzerinde çalıştıklarını ve araştırmalarının devam ettiğini bildiren Jaguar, teknik detay olarak sadece otomobilin önden çeker olacağını söyledi.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Henüz çıkmamış hatta üretim bandına bile belkide girmemiş bir otomobilin sürüşü konusunda nasıl yorum yapabiliyorsun editör kardeş 😉 “Hem de sürüş keyfinden taviz vererek”

    1. Aracın önden çeker olarak planlandığını yazdığı için öyle bir yorum yapmış olabilir…

  2. Yanlış düşünüyor olabilirim ama bana göre bazı markaların belli sınıf altında üretim yapmaması -markanın insanların kafasındaki imaj seviyesinin zedelenmemesi adına- şart. Elbette alt sınıflar daha fazla kazanç demek ama misal, benim için Jaguar sadece kaliteli ve sportifken aynı zamanda farklı ve prestijli görünmek isteyenlerin alacağı bir markadır, 320ed fiyatına bir Jaguar benim gözümde markanın imajını zedeler ki Mondeo alt yapısı – 2.0 dizelini kullanan modeli ve bu modeli alarak ucuza hava atma peşinde olan birçok insan oldu, bu da marka için eksi bir puandı benim için.

    1. Haklısın son zamanlarda mercedes , porsche imajını çok zedeledi bence . Jaguar’da bu yolda nasibini alır gibi .

    2. fiyatı turkıye ıcın zaten oldukça yüksek, yani imajı oldukça üst düzeyde. Hatta o kadar yüksek ki, kimse alamıyor…!

  3. Bizim ülkeye pek uymadı Jaguar nedense. Ne bir piyasası var ne de volvo kadar bile satışı. Güzel araba ama tr den çekilse haklı adamlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu