Haberler

Uçmaya hazır olun!




Honda 283 beygirlik, 6 silindirli 3.5 litrelik ‘Yeni Pilot’ aracını duyurdu.

Şubat ayındaki Chicago Otomobil Fuarı’nda tanıtılan üçüncü nesil Pilot, 6 silindirli 3.5 litrelik motoruyla satışa sunulacak. Bu motor 283 beygirlik maksimum gücünü 6,000 rpm’de, 355 Nm olan maksimum torkunu ise 4,700 rpm’de veriyor.

Silindir devre dışı bırakma teknolojisi bulunan doğrudan enjekte i-VTEC motoru, 6 ileri veya 9 ileri vites seçeneği sunan otomatik şanzıman ile kombin edilebiliyor. Ayrıca 2016 Pilot’ta, ‘Akıllı Çekiş Yönetim Sistemi’ yer alıyor. Bu sistem ile sürücü çeşitli modlar arasında tek düğme ile geçiş yapabilecek.

Araç önden çekiş sisteminde (FWD) normal ve kar modlarında kullanabilirken, dört tekerden çekiş sisteminde (AWD) normal, çamur, kum ve kar modlarında kullanılabilecek.

Yerine aldığı modelden 136 kg daha hafif olan Honda’nın üçüncü nesil SUV modeli Pilot’un, bu yaz satışa sunulması bekleniyor.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Tork yoktan hallice 3,5 litre motor atmosferikken vasat Toyota camry deki motoru revize ettiklerini biliyorum
    Ama turbosuz ancak çağına gore el girgiri olur 4700 devir…. 355 nm yazık valla insaanlara

    1. reis hunharca yorum yaptın ama adamların yapabileceği bişe yok . üreticiler türkiye diye bi ülke olduğunu ve 1600 üstüne cıktığı zaman ötv diye bi Fobinin bizi beklediğini bilmiyorlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu