Haberler

TransAnatolia heyecanı




22-29 Ağustos tarihleri arasında organize edilecek olan TransAnatolia Rally Raid’in parkuru açıklandı. Türkiye’nin doğal güzelliklerini ve Anadolu’nun tarihi öneme sahip noktalarını kapsayan parkur 2800 km uzunluğunda. Kuzeydoğuya doğru uzanan parkurun başlangıç ve bitiş noktaları Ankara’da yer alıyor.

Başkent Ankara geçen yıl olduğu gibi bu yıl da start seremonisine ve finiş podyumuna ev sahipliği yapacak. 2015’te Ankara, Tuz Gölü (Konya), Kapadokya (Nevşehir), Akdağlar (Sivas), Otlukbeli Dağı (Erzincan ve Erzurum), Sarıkamış (Kars), Allahuekbar Dağları (Erzurum), Otlukbeli Dağı (Erzincan), Yaylalar (Giresun, Tokat ve Yozgat) ve Ankara parkuru takip edilecek. Parkur üzerinde daha önce geçilen etaplarda ek olarak tamamıyla yeni etaplar da bulunuyor.

Yedi gün sürecek zorlu yarış boyunca 3 farklı noktada kamp alanı kurulacak. Kamp alanlarında toplamda dört gece konaklanacak. İki gece ise otel konaklaması yapılacak.

31 Mart’a kadar %10, 30 Nisan’a kadar %5 indirimle kayıt olma fırsatı sunan TransAnatolia ile ilgili detaylı bilgi www.transanatolia.com/tr adresli internet sitesinden edinilebilir.

Kaynak: Tosfed

Burak Musa YAVUZ

burakmusa@otopark.com

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu