Haberler

Hiç boş durur mu?




Top Gear efsanesi Jeremy Clarkson resmi Twitter adresinden C7 Corvette Z06’yı pistte test edeceğini duyurdu. Twit ile yayımladığı fotoğrafta otomobilin yanı sıra çekim ekibi ve kankası Richard Hammond’a benzettiğimiz bir kişi daha yer aldı.

Patronuyla yaşadığı sorunlar, Top Gear’a vedası ve diğer olaylarla ekranlardan uzak kalan, daha doğrusu etrafta da pek görmediğimiz Jezza suskunluğunu böylece bozmuş oldu. Fotoğrafla beraber akıllara gelen pistin nerede olduğu. Çeşitli kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre testin yapıldığı yer Andover’de bulunan Thruxton Motorsport Centre pisti olabilir.

Bilindiği gibi Top Gear ile beraber The Sunday Times’ta da makale yazan Clarkson belki bu otomobili gazete için test etti, ya da… Kendi Youtube kanalı üzerinden başlatabileceği bir dizi inceleme programına adamış olabilir veya BBC ile bizden habersiz sözleşme imzaladı.

Ama bizim Top Gear fanı olarak burdan çıkardığımız kendi “güç” tutkusunun onu nerelere sürükleyebildiğini somut bir şekilde görebilmek oldu. Böyle büyük bir ismin ekranlara yeniden dönmesi en büyük umudumuz! Ancak söylemeden edemeyeceğimiz şey ise BBC sözleşme olasılığının çok düşük olması…

Hepimiz Stig’i ve ABBA’yı özleyeceğiz!

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu