Haberler

Dostluklar unutulmaz




McLaren F1 takımı, Tag Heuer ile olan 30 yıllık birlikteliğini kutlamak amacıyla yeni bir video paylaştı.

Efsane pilot Ayrton Senna’nın 1988’de kullandığı McLaren MP4-4’ün koltuğuna Fernando Alonso’nun geçtiği görülen videoda Alonso’ya, 2015 McLaren Honda MP4-30 ile  takım arkadaşı Jenson Button eşlik ediyor. Ayrton Senna’nın 1988’de verdiği bir röportajdan kendi sesiyle alıntıların da olduğu video, dinleyenleri geçmişe götürüyor.

Amerikalı mühendis Steve Nichols ve Takım Direktörü Gordon Murray tarafından tasarlanan 1988 model MP4-4’ün kalbinde RA168-E kodlu turbo V6 motor kullanılmıştı. O yıl girdiği 16 yarışın 15’ini kazanarak kırılması zor bir rekora imza atan MP4-4, %94’lük yarış kazanma oranıyla halen Formula 1 tarihinin en iyi yarış aracı olarak gösteriliyor.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu