Haberler

Bi “Açılım”dır gidiyor




Mercedes-Benz C-Serisi’nin Cabriolet versiyonu yine yüzünü gösterdi.

SLK’nın yerini alacak olan SLC’den daha ucuz bir fiyata satılması düşünülen üstü açık C-Serisi; kendisini daha kaslı gösteren ön ızgasıyla, daha büyük jantlarıyla ve kamuflajlı olsa da AMG paketi olduğunu düşündüğümüz gövde kitiyle yollarda gezmeye devam ediyor. Koltuk kafalıklarından sıcak hava üfleyen AIRSCARF sistemine ve aracın üzeri açıldığında ön camın üzerinde yükselerek hava akışına yön verip bu sayede arka koltuktaki yolcuların daha konforlu seyahat etmelerini sağlayan AIRCAP donanımıyla birlikte dört farklı tavan rengine sahip olacağı belirtilen otomobil, 60 km/sa hızın altında tavanını açıp kapatabilecek.

A205 kodlu olacak olan C-Serisi Cabriolet, Coupe versiyonunun alt yapısında yükselirken metal tavanlı kardeşiyle aynı motor ve şanzımanları kullanacak. Modelin en üst basamağını temsil eden 4.0 litre V8 çift turbo motora sahip olacak olan C63 AMG Cabriolet ‘in gücünün; 476 PS & 650 Nm mi yoksa 510 PS & 700 Nm mi olacağı şimdilik netlik kazanmazken C-Serisi, gelecek yıl showroom’lardaki yerini alacak.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu