Haberler

Gıdıklanmış RS geliyor




Clio Renaultsport 220 Trophy EDC artık İngiltere’de satışa sunuldu. Modelin İngiltere başlangıç fiyatı 21,780 Pound yani yaklaşık 92,565 TL.

Model İngiltere’de ilk defa sahneye 25-28 Haziran tarihlerinde Goodwood Speed Festival’de çıkacak. Model standart RS’e göre fazladan 20 beygir ve 20 Nm tork sunuyor. Güncellenmiş 1.6 litre turboşarjlı motor toplamda 220 beygir güç ve 260 Nm tork üretiyor. Araç 4. ve 5. viteslerde Torque Boost özelliği ile 20 Nm fazladan tork sunuyor.

Motor, Renaultsport mühendisleri tarafından geliştirilen; standart EDC tipi çift kavramalı şanzımanlara göre vites değiştirme zamanını %50’ye kadar kısaltmış ve %30 oranında direksiyonda iyileştirilmiş özelliklerle birleştirildi. Michelin Pilot Super Sport lastikler ve 18 inçlik “Radical” jantlarla gelen model standart versiyona göre ön taraftan 20 mm, arkadan ise 10 mm daha alçak şekilde bizlerle.

Özel Frost White rengi ile gelen model; Deep Black, Liquid Yellow, Flame Red ve Glacier White renkleri ile kombin edilebiliyor. Araçta standart olarak 7 inç ekrana sahip dokunmatik R-Link multimedya sistemi, Tom-Tom navigasyon sistemi, otomatik klima, geri görüş kamerası, start/stop düğmesi, otomatik far ve silecek, hız sabitleyici ve sınırlayıcı, elektrikli camlar, yüksekliği ayarlanabilir sürücü koltuğu, katlanabilir yan aynalar bulunuyor.

Araçta opsiyonel olarak koltuk ısıtma sistemine sahip deri kaplı Trophy spor koltukları ve Renaultsport Monitor V2 bulunuyor.

Renault İngiltere Ağustosta Clio Renaultsport 220 Trophy EDC’nin teslimatlarına başlayacağını duyurdu.

Maalesef, vergi mağduriyetinden dolayı modelin ülkemizde oldukça yüksek bir fiyatla satılacağı oldukça açık.

 

 

 

 

aesert

Çocukluğunu halı üstüne kurduğu hayali pistlerde geçiren bir otomobil tutkunu. 1994 doğumlu. Muhasebe ve Finansal Yönetim öğrencisi.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Bu araç 2 ay önce tanıtılmıştı burada bunu çok yeni bir araçmış gibi tanıtmak bence doğru değil

  2. Bir bilgiyi düzeltelim. Araç 1.6 motor olduğundan vergi mağduru değil arada sadece %8 vergi farkı var en fazla 100k olur.

  3. Onlar gıdıklana dursun biz ancak karşıdan bakarız. Şu araba 100k civarı. Vatandaşı ütmek en kolay vergi toplama yolu tabi. Kolayı varken neden gelir vergisi ile uğraşsınlar ki değil mi?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu