Haberler

Kötü Haber




BMW, 2016 yılında piyasaya çıkarmak için geliştirdiği Z2 Roadstar modelinden vazgeçti. Eğer vazgeçilmeseydi, Z2 Roadstar önümüzdeki sene yollara çıkacaktı ve başlangıç fiyatı 27,600 euro olacaktı. BMW yönetim kurulu başkanı Harald Krüger ve ARGE başkanı Klaus Fröhlich, bu projenin bitmesinde başrole sahipler. Her ikisinin de ortak düşüncesi, coupe ve roadstar pazarının gidişatının çok kötü olması. Gün geçtikçe coupe ve roadstar modellerin müşteri sayısı azalırken, SUV ve crossover modellerinin müşteri sayısı artıyor.

Başka bir sebep ise, tıpkı Z2 gibi bir roadstar olan MINI Superleggera Vision adlı konseptin önümüzdeki günlerde seri üretime geçecek olması.

BMW Z2 Roadstar, UKL platformunda yükselip önden çekişli olacaktı. BMW motor gamında yer alan 1.5 ve 2.0 litrelik dizel ve benzinli motorlar, vazgeçilen modelin kaputunun altında yer alacaktı.

Fotoğraflar, sanal tasarımcı Theophilus Chin’e ait.

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu