Sizden Gelenler

Toyota Corolla 1.6 Elegant Test




Takipçimiz Can KÖKBAŞ’ın inceleme serisi 1.6 Corolla ile devam ediyor.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

19 Yorum

  1. Can bey sizde otomobil hastalığı tüm aileye yayılmış sanırım, bizdeki gibi 🙂 emeğinize sağlık kardeşim

    1. Evet kız kardeşimde iki abi yanında büyüyünce ilgilendi, otomobilleri sevdi, ben zaten manyaklık derecesinde hastayım 🙂 Teşekkürler.

  2. cok guzel bı test olmus emegınıze saglık kızkardesınızde site editörlerinden sinan koç’un saygıdeger eşi esra hanım’dan bı arac testi ıcın daha ıyı bır katılımcı oldugu gozlerden kacmıyor yenı testler gelırse otopark’ın adana subesı olarak takıpcınız olmaya hazırız sevgıler

    1. Çok teşekkürler, Duster testinde Esra Hanımı görmüştük, teste renk katmıştı 🙂 İmkanlar dahilinde yeni araç test videoları da yayınlayacağım inşallah, neden olmasın?
      Her zaman için, Adana’ya yolunuz düşerse otopark dostluğunu pekiştirmek adına burada bir Can Kardeşiniz olduğunu unutmayın, başımın üzerinde yeriniz var. Selam ve saygılarımla, tekrar teşekkürler.

  3. ilk golf forumunda izlemiştim testinizi orda da çok beğenmiştim.
    gün geçtikçe daha da güzelleşiyor testleriniz.
    Çukurova insanı sıcak ve samimi emeğinize sağlık
    not:bu koltuk altı çekmeceler vw gurubu araçlar dışında ben görmedim onun için gerek And gerekse diğer test yapan arkadaşların ısrarla bu özelliği aramasını anlayamıyorum
    benim golf de var hiç kullandım mı?
    _hayır

    1. Çok teşekkürler,
      Koltuk altı çekmece kullanışlı oluyor, kız kardeşimin ilk arabası Hyundai atos tu ve onda dahi vardı 🙂

  4. Bu sefer daha iyi olmuş. Kız kardeşin rahatlığı konuşurken kelimeleri seçmek için özen göstermemesi anlatımı daha doğal akıcı ve samimi yapıyor. Mesela direksiyonun altının düz olmasını daha hoş buluyorum söylemi güzel. Sade. Ama hoş bulduğumu belitmek istiyorum dedin mi fersah fersah uzaklaşıyorsunuz bir soğukluk bir kasıntı giriyor araya. Aynı şekilde cam açma tuşunun sol koltuk haricinde olmamasına şans demeniz de rahat olmamanızdan kaynaklanıyordur. Aracın sürüş hissi direksiyon pedal süspansiyon yalıtım vs bu sitedeki insanların merak ettiği ne kadar araba ne kadar öz barındırdığını arayacak olması bu eksiklerle bu mecrada sadece koltuk sohbeti gibi durmuş. Ama güzel sonuna kadar izledim sıkılmadım.

    1. Merhaba, elimizden geldiğince uyarıları dikkate almaya çalışıyoruz, yine de eksikler için özür dilerim, inşallah biraz daha rahat olup gerilmeden yapabiliriz ,amatörce bilgi vermek amacımız, biraz daha sohbet havasına çevirinde belirli bilgiler sınırlı kalabiliyor ne yazık ki. Teşekkürler.

  5. gayet güzel ve doğal olmuş kız kardeşin artısı burda hissedildi ama aracı tanıtmak için aslında önceden bi liste yapsanız söylenmesi gerekli şeyler gibi daha bilgilendirici bi test olabilirdi ama sıkıntı değil gelişme var en azından rahatlık ve izlenebilirlik olarak.

    1. Merhaba, daha önce sıra halinde anlatma yoluna gittik, sadece bilgi olunca hem sıkıcı hem TRT testlerine benzetildi, elimizden geldiğince ortayı bulmaya çalışıyoruz, eksileri inşallah düzeltebiliriz, teşekkürler.

  6. Testleriniz çok güzel. Tebrik ediyorum. Bugünlerde tam ben de corollanın bu modellerini inceliyordum. Çok iyi denk geldi. Benzin fiyatları göz önüne alındığında LPG de yapılırsa tadından yenmez diye düşünüyorum 🙂

    1. Teşekkürler, LPG ile çok mantıklı bir alternatif, özllikle ikinci el durumu, dayanıklılığı, geniş bagajı ile öne çıkıyor. Herhangi bir sorunuz olursa seve seve cevaplamak isteriz, yeni aracınız şimdiden hayırlı olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu