Haberler

Daha ucuz, daha dolu




Mazda 3, ufak değişikliklerle önümüzdeki aylarda satışa çıkacak. ABD pazarına önümüzdeki ay makyajlı modelin giriş yapılması beklenirken bizleri en çok şaşırtan detay 3’ün daha ucuz olacak olması.

600 dolar ucuzlayan Mazda 3’ün başlangıç fiyatı böylece 17.845 dolar oldu. Bu ucuzlamaya rağmen diğer şaşırtan bir sürpriz ise artık tüm donanımlarda standart olan arka görüş kamerası. Tutulan Ekipman Paketiyle otomatik aydınlatma grubu, yağmur sensörü, parlak krom dış kaplamalar ve 16 inç alaşım jantlar alınabiliyor. Ayrıca spor koltuklar, arka koltuk kol desteği, kör nokta uyarı sistemi, trafik alarm sistemi ise diğer gelen ekipmanlar arasında.

Orta donanım Popüler Ekipman Paketi ile karartılmış yan arka camlar, çift bölgeli otomatik klima ve Bose ses sistemi geliyor. Köpek balığı yüzgeci anteni, CD oynatıcısı ve SiriusXM uydu radyo sistemi de diğer ekipmanlar arasında.

Bu konuştuklarımız ABD pazarı için geçerliydi. Türkiye için ne tür güncellemeler gelir, önümüzdeki aylarda görebileceğiz.

 

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu