Haberler

Murat 124’ün torunu




Çok uzun zamandır Fiat-Mazda ortalığının meyveleri merak konusuydu. Amerika’da yakalanan kamulajlı otomobilin Fiat 124 adını alacağı ve 2016 Mazda MX-5 Miata altyapısını kullanacak Abart tarafından geliştirilmiş ateşli bir roadster olacağı söylenti boyutunu aşmış durumda.

Aracın fotolarını çeken spotterler daha önce yakalanan standart 124’ten çok gürültülü bir motora sahip olduğunu belirttiler. Söylentilere göre araçta Abart’ın geliştirdiği 160 beygirlik 1.4 litrelik turbo beslemeli I4 motor görev yapacak. Aracın arkasındaki 4’lü egzoz çıkışı da güçlü motor söylentisini destekler nitelikte. Bir diğer söylentiye göre araçta Alfa Romeo 4C’te kullanılan 237 beygirlik 1.7 litrelik turbo beslemeli motor kullanılacak. Eğer bu motor kullanılırsa, araç çift kavramalı otomatik vites kutusuna da sahip olacak.

Araçta hakkında yeni detaylar ortaya çıktıkça yeni haberlerle karşınızda olacağız.

Manipülatif fotoğraflar:

Kaynaklar: autoblog.com, autobild.de, autoexpress.com

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu