Haberler

Yine mi fıstık yeşili?




Daha önce yakalanmış olan Rapid Spaceback ScoutLine’nın özellikleri ortaya çıkmaya başladı.

Skoda, Rapid Spaceback modelini çeşitlendirmeye devam ediyor, bu çalışmanın son meyvesi ise Rapid Spaceback ScoutLine oldu.

Sadece görsel değişimler içeren ScoutLine versiyonu, dört tekerlekten çekiş sistemine de yükseltilmiş süspansiyonlara da yer vermiyor. Bu görsel kit, aracın tamamını kaplayan plastik kaplamalar ile gümüş detaylara yer verilmiş mat siyah ön ve arka tampon gibi değişimleri kapsıyor.

Skoda aynı zamanda ScoutLine versiyonuna 16 inçlik “Rock” ve 17 inçlik “Camelot” jantlara yer verirken, gümüş görünümlü yan ayna kapakları da araca özgün detaylar arasında yerini alıyor. Skoda fotoğrafları fıstık yeşili rengiyle yayınlarken aracın Rapid Spaceback’de mevcut olan tüm renklerle de alınabileceğini bildirdi.

Rapid Spaceback ScoutLine, Rapid’in bildiğimiz tüm motorlarına yer verirken farklı olarak tutumlu sıfatına sahip denilebilecek GreenLine motor olacağını bildirdi. Hepsi önden çekişli 90, 110 ve 125 beygirlik benzinli motorların yanında 90 ve 116 beygirlik iki adet dizel motora yer verilecek. Tüm bu motorlar Euro6 normlarını karşılarken standart olarak enerji kazanımlı fren sistemi ve start/stop sistemi ScoutLine’da yerini alıyor.

Rapid Spaceback ScoutLine’ın bu ay sonunda Avrupa pazarında satışa sunulması planlanıyor.

 

aesert

Çocukluğunu halı üstüne kurduğu hayali pistlerde geçiren bir otomobil tutkunu. 1994 doğumlu. Muhasebe ve Finansal Yönetim öğrencisi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu