Haberler

Bostancı Sırbistan’da 4’ledi!




2015 Avrupa Ralli Kupası’na dahil Serbia Rally 19-20 Eylül tarihlerinde Sırbistan’da düzenlendi. Bu sezon ülkemizi Avrupa Ralli Kupası’nda temsil eden son 2 yılın Türkiye Ralli Şampiyonu Murat Bostancı-Onur Vatansever, kupadaki 4.startını bu yarışta aldı.

Sezona Bulgaristan Rallisi zaferi ile başlayan ve daha sonra İstanbul Boğaziçi ve Bulgaristan Sliven rallilerini kazanarak büyük avantaj elde eden Castrol Ford Team Türkiye pilotları Bostancı-Vatansever, Sırbistan Rallisi’ni de ilk sırada tamamlayarak kupadaki liderliğini sürdürmeyi başardı.

TOSFED Başkanı Metin Çeker de yerinde takip ettiği Sırbistan Rallisi sonrası genç ekibin zaferini kutlayarak başarılarının devamını diledi… 2015 Avrupa Ralli Kupası’nda 4.yarışını 4.zaferle taçlandıran Murat Bostancı-Onur Vatansever ekibi, bu birincilikle kupada büyük bir avantaj yakalamış oldular.

Kaynak: TOSFED

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu