FeaturedHaberler

Opel Astra Sports Tourer yenilendi




Astra K hakkında tüm detayların yayınlanmasıyla birlikte, sıra geldi sırt çantalı kardeşi Astra Sports Tourer’a.

Beklenildiği gibi, tasarım detaylarının çoğu hatchback kardeşiyle aynı. Uzatılmış arka kısmı bir önceki modele göre 80 litrelik bir avantaj sağlamış. Aracın boyutlarında önceki modele göre bir değişiklik olmamasına rağmen arka koltukların yatmasıyla Astra Sports Tourer 1630 litrelik yükleme hacmine sahip oluyor. Ek olarak önceki modele göre baş mesafesinde ve diz mesafesinde de artışa gidilmiş.

Standart olarak 40:20:40 oranında katlanan arka koltuklara ek olarak sunulan FlexOrganizer opsiyonuyla araca kargo halatları, raylar ve kemerler de bagaja ekleniyor. Ayrıca ayağın tampona uzatılmasıyla açılan elektrikli bagaj kapağı da opsiyona dahil.

Yeni platform sayesinde model, eski modele göre 200 kg’ye yakın hafiflemiş. Motor seçenekleri ise hatchback kardeşinden olduğu gibi alınmış. 1.0 ve 1.4 litre turbo benzinli motorların yanında, yeni geliştirilen 1.6 CDTI motorla donatılacak olan yeni Astra Sports Toure’ın, top model versiyonu ise 1.6 Litrelik turbo benzinli motor olacak. 200 ps güç sunan bu motorun tork değeri ise 300 Nm olacak.

Gelecek hafta Frankfurt Motor Show’la birlikte ilk kez tanıtılacak olan yeni Astra Sports Tourer, Ekim ayında Almanya’da satışa sunulmasının ardından kısa bir süre sonra diğer Avrupa ülkelerinde satışa sunulacak.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Kesinlikle katılıyorum eski halinide çok seviyordum bu da çok iyi olmuş galiba benim sw araçlara zaafım var 🙁

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu