Haberler

2016 Volkswagen Beetle Denim, soft top ile boy gösterdi




Volkswagen, 70’lerin popüler çocuğu Beetle’ı, 2016 yılında yollara bambaşka bir konsept ile çıkaracak.

“Beetle Denim”’ i Los Angeles Otomobil Fuarında görücüye çıkartan Volkswagen, yeni Beetle konsepti olan “Beetle Denim”’in kendileri için çok özel bir otomobil olacağını söylerken, yanlızca 2000 adet üretileceği de modelin özel olduğunu vurguluyor.

Önümüzdeki yılın başlarında Amerika bayilerinde yerini alması beklenen Beetle Denim’i ilk bakışta Beetle Convertible’dan ayıran karakteristiğinin dikkat çeken tarafları, özel bir konsept olduğu için yanlızca saf beyaz ve taş yıkama mavi renklerinde üretilecek olması, koyu mavi renkte bir yumuşak tavanla gelecek olması ve özel dokulu kumaş kullanılması.

Kabindeki Beetle’a özgü tasarım dili devam ederken, ek olarak tasarımcıların araçta açık mavi ve gümüş renklerinin harmanlandığı gösterge paneline, beyaz şeritlerle süslenmiş suni deri ve kot malzeme karışımı koltuklara yer verdiği gözlenirken ön koltukların arkasında kot malzeme kullanılmış olan ve üstünde özgünlüğünü farkettiren “Beetle” yazısı yer alan cepler bulunuyor.

Bunların yanında Beetle Denim, kullanıcısını 5 inçlik dokunmatik ekran barındıran MIB II adlı eğlence sistemiyle müziğe doyuracak olurken, araçta geri görüş kamerası, AUX,USB,iPod ve Bluetooth girişleri bulunacak.

Beetle Denim, dört silindirli 1.8 TSI motordan 170 beygir güç ve 249 Nm tork alacak. Şanzıman ise artık alıştığımız 6 ileri yarı otomatik DSG olacak.

Deniz Kara

Ehliyet almak için 2 yıl nasıl bekleyeceğimi bilmediğimden olsa gerek en büyük hobim babamın tutkunu olduğum 1973 model VosVos'unu kaçırmaktır. Büyük sevdam olan otomobiller gibi Otopark.com'un yeri de bende başkadır. Aileye editör olarak katılmanın gururu içerisindeyim. Otopark ailesine faydalı olmak dileğiyle...

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Bahsi geçen aracı öne çıkan özellikler ve karşılaştırmalar ile bilgilendirici bir şekilde kaleme almışsınız. Güzel bir makale olmuş. Editörlük kariyerinizde başarılar dilerim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu