Haberler

Fiesta ST M-Sport




Genellikle Ford modelleri üzerinde çalışan İngiliz modifiye firması M-Sport, bu sefer Fiesta ST modelini güçlendirmiş.

Elden geçirilen Fiesta ST’nin 1.6 litrelik Ecoboost motoru, 215 beygir güce ve 320 nm torka sahip olmuş. Ford’un geliştirdiği IB6 şanzıman ve Quaife ATB isimli kilitli diferansiyel, Fiesta ST M-Sport’da kullanılmış. İşin güzel tarafıysa, Ford ile M-Sport beraber çalıştığı için aracın fabrika garantisi bozulmuyor.

Parlak siyah arka rüzgarlığa sahip olan ve tasarımsal olarak Fiesta 2015 WRC’den esintiler sunan Fiesta M-Sport, 17 inç’lik OZ Supersport jantlarla geliyor. Eğer ekstradan para öderseniz, Eibach Pro yaylara, 332 mm’lik Alcon kaliperli fren disklerine ve Chris Tullett tarafından geliştirilen egzoza sahip olabilirsiniz.

İç kısımda çok fazla değişikliğe gitmeyen M-Sport, standart ST direksiyonu Alcantara deri ile kaplamış ve vites kolunu karbon fiber malzeme ile süslemiş.

Hothatch’ler arasında standart haliyle sürüş zevkini öne çıkarmasıyla bilinen Fiesta ST, bakalım M-Sport ile bu zevki daha da yukarı çıkarabilecek mi?

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu