Haberler

Ibiza’nın 1.0 lt’lik EcoTSI’ı satışta




SEAT’ın başarılı model ailesi Ibiza’nın makyajlı kasası, yeni verimli motorları, geliştirilmiş konfor öğeleri ve kişiselleştirme paketleriyle donatılarak Ağustos ayında satışa sunulmuştu. Kasım ayı itibarıyla Ibiza’nın 1.0 lt’lik EcoTSI 110 hp DSG versiyonu da SEAT Yetkili Satıcılarında yerini alıyor.

SEAT’ın, bir dizi yenilikçi teknoloji, kişisel donanım seçenekleri, ek güvenlik sistemleri, yeni bağlantı ve bilgi-eğlence sistemleriyle donatarak yollarla buluşturduğu Ibiza ailesine yeni bir üye eklendi: Ibiza 1.0 lt EcoTSI 110hp DSG.

Teknolojik donanımı ve düşük yakıt tüketimi ile sınıfında öne çıkan Ibiza 1.0 lt EcoTSI, 54 bin 500TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla satın alınabiliyor.

Yeni_SEAT_Ibiza_1

Yeni motorla son derece verimli

Tamamen yeni geliştirilen 1.0 litre hacme sahip, üç silindirli, 110 HP güç üreten benzinli motor, 200 Nm’lik tork değeriyle çekiş gücünü ispat ederek, Start & Stop özelliği ile olağanüstü bir verimlilik sağlıyor. 1.0 lt EcoTSI motor, 100 km’de ortalama 4,4 lt’lik yakıt tüketimi ve km’de 102 gr’lık CO2 salınımı değerleriyle de dikkat çekiyor.

Style donanım seviyesinde sunulan model, önemli konfor ve güvenlik donanım özelliklerini içinde barındırıyor. Renkli dokunmatik ekran, otomatik klima, Bluetooth, LED gündüz sürüş farları ve LED arka stop lambalarının standart olarak sunulduğu Ibiza 1.0 lt EcoTSI 110 hp DSG, geniş renk, opsiyon ve aksesuar seçenekleriyle kişisel tarz ve tercihlere uyumlu hale getirilebiliyor.

Yeni_SEAT_Ibiza_4_

3 farklı kasa tipi

Ibiza’nın verimli motoru 1.0 lt EcoTSI 110 HP ailenin tüm kasa tiplerinde sunuluyor. Style donanım seviyesinde sunulan 5 kapı Ibiza 1.0 lt EcoTSI 110 hp DSG, 54 bin 500 TL’den; Ibiza ST 1.0 lt EcoTSI 110 hp DSG ise 55 bin 500 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla satın alınabiliyor.

Ibiza SC 1.0 lt EcoTSI 110 hp DSG ise FR donanım seviyesinde sunulmakta olup, 56 bin TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla satın alınabiliyor.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. 56 bine bir üst segment leon var. İbizaya aşıksanız alınır ancak bir üst segment dururken

    1. O dediğin manuel bir araç ve 1.2 tsı.1.0 eco tsi degil
      Aralarındaki farklar: aynı kullanım şartların 1-2 lt fazla yakıyor heleki performanslı kullanımda 3 4 litre fazla yakması muhtemel.Leon manuel ibiza dsg.Xenon,medya plus elektronik paket sunroof,ambiyans aydınlatma gibi aynı ve EN ÖNEMLİ özellikleri koydugunda ibiza 62.500 .. leon 71.700 oluyor.. Aralarında 9.200 tl(bu fark leon dsg oldugunda oluyor) fark var hiç az degil. Ayrıca leon daha fazla yakar hem daha ağır olması hemde 1.2 olması itibariyle

  2. Bu nasıl bi fiyat arkadaş!2012 kasasını 31’e aldığım araba 4 yılda 25 liralık ne koymuşki üzerine.Fabrika verilerinin üzerinde yakacağını biliyoruz ve motor küçülmüş 3 silindir olmuş.Kasa neredeyse aynı bi kaç süsleme ve teknoloji yeniliği 25 bin lira etmez bence.Tabi direkt seatla ilgili bi eleştiri değil aslında benimkisi.Araç piyasasının fırladığını biliyorum ama çok abzürt rakamlara çıkmış hakkaten.El emeğiyle kimse sıfır araba alamayacak artık sanırım.Gerçi yapılmak istenen de bu ya.Yaşasın burjuva sınıfı sürünsün orta ve alt tabaka mantığını her alanda görmek artık bu kadar kolay işte.

  3. Ben bi öğrenci olarak bu arabayı almak istiyorum Bu aracın testini yapar mısınız ?

  4. Arkadaşlar niye böyle kötülüyorsunuz bence bir öğrenci ,bayan veya bekar bir insan için tam bir fiyat performans arabası.sunroof xenon medya plus +subwoffer ses sistemi+çelik jant görünüş anlamında böyle.Motor ve şanzıman anlamında 110 beygir 200 tork vergisi en az ve pist kullanımlarında bile 12 lt bandında yakan bir araba.Herşeyiyle güzel bir araba a paran varsa 150 bg leon fr act dsg yi alırsın oda bir üst segment.

  5. Dizel otomatik küçük bir aile aracı almayı düşünüyorum .
    1.5 dci edc clio ve corsa 1.3 cdti easytronic seçeneklerim arasında . İbiza ‘nin bu yeni ve verimli motor seçeneği kafamı karıştırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu