Haberler

Nissan Juke Stinger Edition ile renkleniyor




Los Angeles Auto Show fuarı tüm hızıyla sürerken Nissan ise Juke serisine 2 yeni Stinger Edition adı altında modelini Color Studio’nun katkılarıyla otomobil sevenlerin beğenisine sundu.

İlk olarak Yellow Stinger Edition olarak geçen sarı Nissan Juke, tamponlarındaki sarı dokunuşların yanı sıra siyah ayna kapakları, kapı kolları ve arka spoilerindeki dokunuşlar ile dış görünüşünü belli ediyor. Model aynı zamanda 17 inçlik siyah alüminyum ile birlikte geliyor.

Juke’un iç dizaynında ise sarı dokunuşlara yer verilen koltuklar bulunuyor. Orta konsolda ise sarı renge yer verilen Yellow Stinger Edition’da sarı havalandırma kanal halkaları ve sarı cam açma tuşları en çok dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor. Kapı döşemelerinde de siyah/sarı renkler hakim.

Black Stinger Edition’da ise durumlar pek farklı gözükmüyor. Görsel olarak aynı olan Black Stinger Edition’da farklı olarak kapı kolları, ayna kapakları ve arka spoiler sarı olarak geliyor.

Sadece bununla sınırlı kalmak istemeyenler için ise Stinger Edition’larda Color Studio tarafından özelleştirmek isteyenler için far halkalarına sarı kaplamaları, özel paspaslar ve arka bagaj tutma yeri için aksesuarlar sunulacak.

Nissan Juke’un kaputunun altında ise 1.6 litrelik 4 silindirli turbo bir motor görev alacakken bu motorun 188 bg güç ve 239 Nm tork değerine sahip olması ise bir başka dikkat çekici özellik. Nissan’ın Xtronic ismiyle sunduğu CVT şanzımanla beraber harmanlanıcak güç istenildiği takdirde 4×4 olarak da alınabilecek.

2016 Nissan Juke SV modelinde sunulması planlanan Stinger Edition paketlerin yurtdışı fiyatı $990 iken önden-çekiş Nissan Juke $22.300’dan ve 4×4 versiyonu ise $24.150’den satışa sunulacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu