Haberler

Siz isteyin biz yapalım: Mercedes-Benz




Mercedes-Benz’in gelen talepler doğrultusunda yeni V12 motor yapımına başlayacağı söyleniyor. Siparişleri yetiştirmek için yeni çift turbolu motorlarına ağırlık verecek. Bunu başarmak içinse AMG, Şubat 2016’dan itibaren Mannheim Daimler fabrikasında motorun montajına başlayacak.

AMG “tek adam tek motor” felsefesini devam ettirecek. Bu yüzden her bir motor tek bir motor tamircisi tarafından elden geçirilecek.

Mannheim’a 6 litreden büyük motorların üretiminin kaydırılması ile artık V12 motorlardan sorumlu işçiler V8 motorları da monte edecek.

Böylelikle V12 kalkınması devam edecek. Ayrıca AMG şefi Tobias Moers’in “Eğer motorların daha sıkı CO2 emisyonlarını karşılamak istiyorsak elektrik desteği kullanabiliriz.” dediği yayılan söylentiler arasında.

Mercedes Benz’in bu hamlesi ile S65 SL65 ve G65 modellerini 6 litrelik ve çift turbolu birer canavar olarak satın alabileceksiniz.

 

Abdullah YEŞİL

18 yaşındayım. Çanakkaleliyim, Tekirdağ'da yaşıyorum. Beykent Üniversitesi'nde İlk ve Acil Yardım bölümü öğrencisiyim. Bu aralar OTOPARK'a nihayet benim de katkım olduğu için mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. S65 SL65 ve G65 birer tane sipariş vereyim bari, mezara mı götüreceğiz parayı 😛

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu