Haberler

TomTom, ‘Mercedes me’ uygulamasında haritaları güçlendiriyor




TomTom (TOM2) navigasyon hizmetlerinin artık Daimler tarafından tanıtılan Mercedes me app uygulamasında da kullanılabileceğini duyurdu.

‘Mercedes me’ uygulaması, TomTom rotalama teknolojisi tarafından desteklenen uzaktan durum, bakım yönetimi ve trafik gecikmelerinde son durum gibi bir dizi “Mercedes connect me” hizmeti sunuyor.

“Daimler ile ilişkilerimizi güçlendirmekten guru duyuyoruz” diyen TomTom Otomotiv Pazarlama Başkan Yardımcısı Jan-Maarten de Vries şöyle konuştu: “Dünya çapında haritalar, navigasyon yazılımı ve hizmetlerle önde gelen otomobil üreticileri için önemli bir ortak olduğumuza inanıyorum. Otomobil üreticilerinin otomobil ve gömülü eğlence sistemleri ötesinde bir kullanıcı deneyimi geliştirmek istediklerini biliyoruz. Bu hedefi, navigasyon portalları ve akıllı telefon ortağı uygulamaları geliştiren bileşenleri sunarak destekliyoruz.”

Mercedes me uygulaması iTunes ve Google Play Store’dan ücretsiz indirilerek kullanılabiliyor. Navigasyon sadece “Canlı Trafik Bilgileri” ve ‘Mercedes connect me’ hizmetine sahip olan araç sahipleri tarafından kullanılabiliyor.

 

TomTom Hakkında:

TomTom (TOM2) olarak misyonumuz teknolojiyi kolay kullanılır hale getirerek herkesin faydalanmasını sağlamaktır. Kullanımı kolay navigasyon cihazları üreterek milyonlarca insanın istedikleri yere varmalarına yardım ediyoruz. Bugün, kompleksi basitleştirerek herkes için teknolojiyi daha erişilebilir hale getirmeye devam ediyoruz.

İşimiz dört müşteri iş biriminden oluşmaktadır: Tüketici, Otomotiv, Lisanslama ve Telematik. Kullanımı kolay navigasyon cihazları, spor saatleri ve aksiyon kameraları üretiriz. 1991 yılında kurulmuş olan Merkezi Amsterdam’da bulunan TomTom 4.200 çalışanı istihdam etmektedir ve ürünlerini 46 ülkede satmaktadır.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu